Kā karsē ābolu sulu?
Cik ilgi jākarsē? Vai jāvāra? Gribēju pildīt 1,5 litrīgās stikla burkās...Tessa 2 es karseju liidz pirmajam burbulim,tad burka un aizvako ar dzelzs vacinju.
Pele_chiibaa
2
karstēšana nozīmē - līdz pirmajam burbulim. nav jāvāra.
tīrās burkās lej iekšā un virsū karsētus vāciņus - stāvēs ka prieks ;)
riks 2 saprotams, ne pa taisno uz gāzi.
MarieAntoinette 1 vēlams katliņā :D
marmorakaraliene kad putas uz augšu uznākušas - nosmel un viss.
LianaBlu karsee liidz 90 graadiem, neuzvaarot un karseejot nosmelj putas (atkaartoti), un nevaara, lai saglabaatos sulaa vairaak vitamiinu, kas ir pats svariigaakais, var arii pildiit stikla pudelees - nekaa sarezjgjiita, lai veicas!:)
edmunds labaak ilgaak (20 min) un liidz 60-70 graadiem - tad vairaak deriigo vielu saglabaajas.
indigais7 1 karsēju tā pat kā lianablu, tikai neaizmirsti arī burkas uzkarsēt, savādāk var arī saplēst, pildot karsto sulu!!!
lapsaacijs_albiins
1
1
ja tek no tvaiceejamaa katla, neko nekarsee. kaa burcinj pill, vaacinj virsuu un gatavs!
ja bail karseet/paarkarseet, iemet aspiriina tabletinju. 1 tab uz 1 l burku.
es jau sen nelieku ne gurkjus ne citus konservus ar karseeshanu.