Kāpostu tīteņi?

Kā tās lapas dabūt mīkstas, bet neizjukušas? Varbūt vēl kāds noslēpums?

ingryda (2009-08-25 01:29)      Pavaari buljonaa/blanshee uz mazu briitinju, atkariigs no kaapostu vecuma. Un cietako dalju, tb to, kas tuvaak serdei vari paklapeet ar galjas aamurinju lai buutu miikstaaka lapa.

Perperuna (2009-08-25 03:33)      Izmanto Savojas kāpostus. Vieglāk lobās lapas un vieglāk satīt.

beauty_girl (2009-08-25 07:24)      Vispirms kāpostam izgriež kacenu,tad pavāri mazliet kāpostu,noņem dažas ārējās lapas,tad atkal viduci pavāri,atkal noņem dažas lapas.Ja lielāka kāpostgalva,tas jādara vairākas reizes.

Lucy (2009-08-25 08:32)      Kacenu jācenšās izgriest un liek to galvu ūdenī un tvaicē un ņemot pa vienai lapiņai nost tin tīteņīšus.
Uh sagribējās arī man šito izvirtību tīteņus:))))

p_p (2009-08-25 12:35)      jā, es arī vispirms izgriežu kacenu, tad vāru visu kāpostgalvu un pa vienai ņemu nost lapas

123Astere (2009-08-25 15:36)      ja problēmas ar lapiņam,var likt katliņā visas piedevas kopā,sasautēt un ātrie tīteņi gatavi!!!Labu apetīti!!!

Ezjule (2009-08-25 18:25)      Starp citu : tīteņus var taisīt arī ar vīnogu lapām

p_p (2009-08-25 18:36)      klau, tu gaļai liec rīsus klāt? mandomāt, ka ar rīsiem sanāk garšīgāk.
un vēl es pāri palikušo gaļas-rīsu maisījumu (ja paliek pāri) iepildu pāris paprikās un iemetu katlā pie tiem pašiem tīteņiem - ļoti garšīgi

lilijas_zieds (2009-08-25 20:27)      vāra kāpostgalvu (ar izgrieztu kacenu vai arī to izgriež, kad jau nedaudz pavārījies) un pa vienai lapai noņem nost. vēl esmu dauzījusi nedaudz ar āmuriņu to vietu, kur biezāka lapa:)

kafelate (2009-08-25 22:01)      baac apsiekalojos.
es gan peedeejaa laikaa izeju uz slinkajiem tiitenjiem. jo applauceeju knagjus to kaapostu vaaroshaa uudenii skjinjot ;)

Nichil (2009-08-30 14:52)      Paldies par ierosmi, sen nebija tītenīši gatavoti, vakar pagatavoju, bet šodien jau katliņš tukšs:))) Es pildījumā nelieku rīsus, bet to vietā atsevišķi apcepu sasmalcinātus sīpolu, sarīvētus burkānus un malto gaļu, ko rezultātā sacepu visu kopā.Un uz pasautētiem tīteņiem gatavoju krējuma-tomātu mērces mērcīti,kurā turpinu sautēt līdz galam;un arī pildīta paprika klāt vai atsevišķi ir tikpat garda;ņammmmms:)

frodo (2009-09-12 00:23)      Te ir recepte ka var pagatavot Kāpostu tīteņi uz video : http://www.videovirtuve.lv/pamatedeni/titeni.html

zvirbulis6 (2011-09-12 20:02)      Es kāpostu lapas pavāru sāls ūdenī,tad viegli izdauzu,viņas ir veselas,mīkstas un labi var ietīt gaļu!

Malvine27 (2011-09-13 23:37)      Kapoostu pec kacena izgrieshanas sildu mikrovilnju krasnii.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu