Bumbieru marinēšana?
Ļoti daudz vasaras bumbieru.Ievārījums jau ir, kompots arī.
Vai ir citas iespējas? (dzirdējusi esmu par marinēšanu)
JurisK (2009-08-13 06:31) Sukaade - kaut kaa vaara cukuraa, saraujaas kaa izzhuvushi, saldi un cieti kaa konfektes, uzglabaajaas kaa karameles.
RIMATE (2009-08-13 08:37) Padalīties ar draugiem...:))
aluxx (2009-08-13 09:01) vāri zapti
tomeer_vajag (2009-08-13 11:36) Ja nav pārāk mīkst, tad kaltē...kā ābolus :)
Pele_chiibaa (2009-08-13 12:13) jā, marinē ar čilli, žāvēt var, sulā stvaicēt
Savriti (2009-08-13 13:50) Noziedo misijai "Dzīvības ēdiens", www.dzivibasediens.lv :)
piparbecinja (2009-08-13 23:28) ludzu zaptes recepi
ednens (2010-05-07 16:50) jā, marinēti bumbieri ir pat ļoti garšigi, tie būs kraukšķigi, kā gurķi....marinē tāpat, kā gurķus, tikai liec vairāk cukuru.....bus super......