Bumbieru marinēšana?

Ļoti daudz vasaras bumbieru.
Ievārījums jau ir, kompots arī.
Vai ir citas iespējas? (dzirdējusi esmu par marinēšanu)

JurisK (2009-08-13 06:31)      Sukaade - kaut kaa vaara cukuraa, saraujaas kaa izzhuvushi, saldi un cieti kaa konfektes, uzglabaajaas kaa karameles.

RIMATE (2009-08-13 08:37)      Padalīties ar draugiem...:))

aluxx (2009-08-13 09:01)      vāri zapti

tomeer_vajag (2009-08-13 11:36)      Ja nav pārāk mīkst, tad kaltē...kā ābolus :)

Pele_chiibaa (2009-08-13 12:13)      jā, marinē ar čilli, žāvēt var, sulā stvaicēt

Savriti (2009-08-13 13:50)      Noziedo misijai "Dzīvības ēdiens", www.dzivibasediens.lv :)

piparbecinja (2009-08-13 23:28)      ludzu zaptes recepi

ednens (2010-05-07 16:50)      jā, marinēti bumbieri ir pat ļoti garšigi, tie būs kraukšķigi, kā gurķi....marinē tāpat, kā gurķus, tikai liec vairāk cukuru.....bus super......

Līdzīgi jautājumi
Senu marinesanas recepte (5 atbildes)Senu marinesana (13 atbildes)Ziemas kiploku marinesana (3 atbildes)Abolu ievarijums (zapte) (19 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu