JurisK Tā pat kā ābolu, tik serdes nav:)
veeju_raganinja bet kkas klāt jāliek nav?esmu dzirdējusi,ka pliku apelsīnu vārīt nevar...
inito4ka nevāri pliku,,,lai miza paliek!!! :))))))))))))))0 bet ja nopietni,pietiek ar cukuru!!!! dažiem kanēlis klāt patīk.
inito4ka ..pag,a kaut kur apelsīnus par velti dala???? man ir pārliecība,ka gatavu lētāk to džemu nopirkt.
veeju_raganinja gribu pati pamēģināt...
BuutlsBamtrinkets Kā darīt, nezinu. Bet labāk džemīgveidīga marmelāde. Ultra laba lietācija. Ja vajag, uzzināšu.:)
Afrodit apelsīni+cukurs..var bik bik kanēli.un uz lēnas uguns
Afrodit es vēl liku ērkšķogas klāt un marmelādē vāriju...mmm
Denija_
Pagaidi nedaudz, tuuliit buus rabarberi. Vienu gadu izvaariiju - apelsiinus kopaa ar rabarberiem - viss jau bija labi, tikai - viss gandriiz uzreiz appeedaas:))
Fantastiski garshiigs ievaariijums:)
undi__ne 1 Bet ja vēl banāniņu pieliek:))))
piekraste Rabarberu zaptei par daudz pievienojot apelsīnu miziņas, var parādīties rūgtums ( nedaudz )
fifidrilla Vai želantīnu nevajag klāt, lai marmelādīgāks? /arī ieinteresējas par apelsīnu zapti/
Afrodit njea,nevajag...cukuru bik vairāk kā parastai zaptei un ilgāk jāvāra...tikai tās proporcijas es parasti iz "aci"beru,lieku...tapēc par gr un litriem man nejautāt :)
kallikene Varu padaliities....apelsiinus ar rabarberiem vaariiju ...super sanaaca...apm..uz 1kg apelsiinu 0.5 rabarberu un 1kg cukuru..uz leenas uguns un burkaas...labu apetiiti... 2009-06-14