Truša gaļa

Truša gaļa - jautājumi un diskusijas

Truša gaļas pagatavošana (10)
Iesakiet kādu gardu recepti truša gaļas pagatavošanai? Parasti apcepu un sautēju ar garšvielām un dārzņiem-ir ok, bet varbūt kādam ir kas oriģinālāks. ( un sadalīšana vispār ir baigā māksla- es izskatījos kā O.Dreģe ...
..trusīti iespeķo,sasprauž`ķiplociņu un cepeškrāsnī iekšā....protams laistam ar suliņu,smērtējam ar krējumiņu...ammmmmmm..
..savā laikā šmorēju trusi kopā ar pīli,nu tad iznāca sulīgs...
es lieku to garausi kefīrā (rūgušpienā) pastāvēt kādu diennakti, makten gards + protams, dažādas garšvieliņas, OBLIGĀTI ķiplociņš Es cepu cepeškrasni-ar kiplociņiem,un majanezi-pirkstiņus aplaizijam... Kādreiz Jaunmoku pils krogā bija ļoti garšīgs ēdiens- Zaķis( trusis) podiņā- dažādi dārzeņi + trusis (zaķis) saldā krējuma mērcē! Testēts arī mājas apstākļos- ir ļoti labi!
P.S. Bet....visumā pievienojos Veronikas pieredzei!
Noņem garaušam kažoku un vāra,kamēr mīksts un krīt no kauliem nost.(piebilde-lai būtu gardāks-pievieno sāli pēc garšas)Lai veicas! ··· Truša gaļa: Truša gaļas pagatavošana lasīt visu diskusiju (10 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu