Falšā ķiršu sula

Lūdzu kā var iegūt ,,falso,,kirsu sulu ...aronijas,kirsu lapas ,cukurs ūdens ,kādreiz darīju ,bet piemirsies ,lūdzu ,

kafelate      Bez uudens ...aroonijas, kjirshu lapas, tavaiceejamais katls. Var bez cukura uzreiz pudelees, vai nu arii ar cukuru, bet tad jau tas buus siirups :)))

viloss48      Vispār aronijas ir bezgaršīgas ogas, kas der tikai asinsspiediena pazemināšanai, bet no tām var uztaisīt itin garšīgu padzērienu. Es daru tā. Saberu kādā traukā aronijas un tās pārleju ar karstu ķiršu lapu novārījumu. Pēc diennakts šķidrumu noleju, pievienoju cukuru pēc garšas, uzvāru un karstu leju kaut vai alus pudelēs. Glabāju vēsā vietā. Ziemā, atšķaidot ar ūdeni, iznāk itin labs padzēriens.

Allegri    1 1kg aroniju
1l ūdens uz katru litru ogu
3,5 tējkarotes citronskābe
ķiršu lapas (var arī upeņu)
cukurs
Liek kārtām lapas-aronijas. Pārlej ar karstu ūdeni+citronskābi. Atstāj uz 24st., nokāš, pievieno uz 1l šķidruma 1kg cukura, uzkarsē, salej pudelēs. Sanāk sīrups.

rudzupuke26      Man bija piparmētru lapas,ķirši ta nobiruši ar visām lapām,bez citronskābes,pārejais kā Allegri,sanāca labi,cukuru nežēloju,bija jūtams aroniju sīvums,nav taisnība,ka bezgaršīgas ,varbūt,ka piparmētras arī rūgtumu deva,bet man patika rezultāts.Tas bija sīrups,nevis sula. 2013-10-20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu