Kā pagatavot sulīgas kotletes?

mīļās,labās...padalieties lūdzu,kur ir tas knifiņš,lai sanāktu sulīgas kotletītes,daru ko varu,bet nu nikā..
Jautā ZIzUm 2006-09-15 09:57

evelina37    1 Es mīklai pierīvēju zaļu kartupeli,un skābā krejuma mazliet,un cep uz lēnas uguns,tad apcepušās salieku katliņā un vāku virsū,un tad ir mīkstas un pufīgas. 2006-09-15

iluuuzija  1   ...maltās gaļas masai pievieno izmērcētu baltmaizi (es uz kg gaļas ņemu kādas trīs četras šķēles), bikīt skābo krējumu,kādas trīs olas un garšvielas...sīpolu:))
Gardi!:))
2006-09-15

Ezjule  1 3 Pierīvēts kartupelis ir labs,bet kotlete tad garšīga tikai silta.
Es lieku klāt pienā mērcētu rīvmaizi. Arī pievienoju liesākai gaļai 25% Skābo krējumu. Nedaudz apviļāju miltos un uz pannas tikai apcepu kotletei brūnu garoziņu.Tad lieku pasautēties pa starpām starp kotletēm iebakstot sviesta gabaliņus.
2006-09-15

PostScript  1 2 ...nevajag pārcep, bet apcept, un tad ielikt kādā "pīlē", pārliet ar nedaudz ūdens, un pasautēt. 2006-09-15

Just_  2 1 Liellopu gaļas kotletēm nedīkst likt klāt olu, tad sanāk cietas. 2006-09-15

Jo9    1 es parasti, micot kotleshu masu, klat pievienojot visu augstak mineto, bet vel pieleju ari udeni mazliet, tad sanak suligas... 2006-09-15

vvr  1   Man arī liekas, ka pie sulīguma krējums "vainīgs" :) 2006-09-15

twina    1 ir gan vēl daži knifiņi...tajā krējumā vajag naža galu sodas izjaukt, tad pufīgākas sanāk...un uz parasto porciju vēl ēdamkarotes eļļas piešaut...un nekad nebūs garšīgas kotletes bez treknas cūkgaļas piejaukuma... 2006-09-15

edmunds  1 1 izmeerceetu baltmaizi un siipolus!! uzprasi tacju kaut ko sarezgjiitaaku! :)) 2006-09-15

zustrene    1 Es vēl gatavai kotlešu masai pielieku nedaudz cukuru klāt.Jo arī cukurs taisa pufīgumu kotletēm. 2006-09-15

tilla      Visam augstninētajam + 75gr konjaks vai brendijs uz 1kg maltās gaļas un noteikti ķiploks (ēd pat tie kas ķiplokus nevarciest) 2006-09-15

eliine      nezinu par kreejumu, bet par treknu cuukgalju, baltmaizi un siipoliem ir toch, ka sanaak labas:) 2006-09-15

Ezjule    1 Un nepērc gatavu malto gaļu. Noskati tirgū smuku gaļas gabaliņu un palūdz lai samaļ Tev redzot turpat. Gatavajā faršā mēdz samalt visādas cīpslas un tamlīdzīgas padarīšanas(siski,x- iski,hvost ;) 2006-09-15

ja_nu    1 pIEKRĪTU PAR ĶIPLOCIŅU.Es vēl krējuma vietā lieku majonēzi. 2006-09-15

Dalin      Man nupat viens ieteica kotlešu masai klāt pieliet nedaudz saldā krējuma. Esot sulīgas un garšīgas. 2006-09-21

Babsii      hmm..nez, man sanaak suliigas.., jo viss tas knifs ira saals.., masai pievienoju tikai kad pamataa masa jau samiiciita.ola netaisa cietu, tikai paliidz satureet visas sastaavdallas kopaa un visam pamataa-kaartiigi izmiiciit..kaa man savulaik teica viena veclaiku godiibu saimniece-vajag laist caur pirkstinniem..,taa lai masa beigaas savellas riktiigaa kamolaa 2006-10-18

Pats      saldais krejums, apcepti sīpoli, uzbriedināta rīvmaize..massu kārtīgi izdauza pret galdu! 2006-10-18

taapatvien      Derēs viss augšminētais,bet galvenais -dari to ar mīlestību,un tad būs gana sulīgi un garšīgi:)) 2006-10-18

kaske      Pirms likšanas uz pannas apviļā mannā, tad kotlete neiztek taukos, bet viss sulīgums paliek tajā iekšā. 2006-10-24

Pticka  1 1 100 g degvina uz katriem 200 g samiiciitaas galjas un neruup nekaads suliigums :) 2006-10-24

Līdzīgi jautājumi
Oriģinālas kotletes? (15 atbildes)Kā izcept sulīgas kotletes? (43 atbildes)Neliela līdaka (14 atbildes)ko darīt ar aļņa gaļu? (16 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook Google+ uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu