Kā pagatavot sulīgas kotletes?

mīļās,labās...padalieties lūdzu,kur ir tas knifiņš,lai sanāktu sulīgas kotletītes,daru ko varu,bet nu nikā..
Jautā ZIzUm 2006-09-15 09:57

evelina37 (2006-09-15 10:01)    1 Es mīklai pierīvēju zaļu kartupeli,un skābā krejuma mazliet,un cep uz lēnas uguns,tad apcepušās salieku katliņā un vāku virsū,un tad ir mīkstas un pufīgas.

iluuuzija (2006-09-15 10:07)  2   ...maltās gaļas masai pievieno izmērcētu baltmaizi (es uz kg gaļas ņemu kādas trīs četras šķēles), bikīt skābo krējumu,kādas trīs olas un garšvielas...sīpolu:))
Gardi!:))

Ezjule (2006-09-15 10:21)  1 3 Pierīvēts kartupelis ir labs,bet kotlete tad garšīga tikai silta.
Es lieku klāt pienā mērcētu rīvmaizi. Arī pievienoju liesākai gaļai 25% Skābo krējumu. Nedaudz apviļāju miltos un uz pannas tikai apcepu kotletei brūnu garoziņu.Tad lieku pasautēties pa starpām starp kotletēm iebakstot sviesta gabaliņus.

PostScript (2006-09-15 10:53)  1 2 ...nevajag pārcep, bet apcept, un tad ielikt kādā "pīlē", pārliet ar nedaudz ūdens, un pasautēt.

Just_ (2006-09-15 10:55)  2 2 Liellopu gaļas kotletēm nedīkst likt klāt olu, tad sanāk cietas.

Jo9 (2006-09-15 11:04)  1 1 es parasti, micot kotleshu masu, klat pievienojot visu augstak mineto, bet vel pieleju ari udeni mazliet, tad sanak suligas...

vvr (2006-09-15 11:16)  2   Man arī liekas, ka pie sulīguma krējums "vainīgs" :)

twina (2006-09-15 11:33)    2 ir gan vēl daži knifiņi...tajā krējumā vajag naža galu sodas izjaukt, tad pufīgākas sanāk...un uz parasto porciju vēl ēdamkarotes eļļas piešaut...un nekad nebūs garšīgas kotletes bez treknas cūkgaļas piejaukuma...

edmunds (2006-09-15 11:56)  2 1 izmeerceetu baltmaizi un siipolus!! uzprasi tacju kaut ko sarezgjiitaaku! :))

zustrene (2006-09-15 12:45)    1 Es vēl gatavai kotlešu masai pielieku nedaudz cukuru klāt.Jo arī cukurs taisa pufīgumu kotletēm.

tilla (2006-09-15 12:50)      Visam augstninētajam + 75gr konjaks vai brendijs uz 1kg maltās gaļas un noteikti ķiploks (ēd pat tie kas ķiplokus nevarciest)

eliine (2006-09-15 14:58)      nezinu par kreejumu, bet par treknu cuukgalju, baltmaizi un siipoliem ir toch, ka sanaak labas:)

Ezjule (2006-09-15 17:28)    2 Un nepērc gatavu malto gaļu. Noskati tirgū smuku gaļas gabaliņu un palūdz lai samaļ Tev redzot turpat. Gatavajā faršā mēdz samalt visādas cīpslas un tamlīdzīgas padarīšanas(siski,x- iski,hvost ;)

ja_nu (2006-09-15 20:21)    1 pIEKRĪTU PAR ĶIPLOCIŅU.Es vēl krējuma vietā lieku majonēzi.

Dalin (2006-09-21 12:40)      Man nupat viens ieteica kotlešu masai klāt pieliet nedaudz saldā krējuma. Esot sulīgas un garšīgas.

Babsii (2006-10-18 21:57)      hmm..nez, man sanaak suliigas.., jo viss tas knifs ira saals.., masai pievienoju tikai kad pamataa masa jau samiiciita.ola netaisa cietu, tikai paliidz satureet visas sastaavdallas kopaa un visam pamataa-kaartiigi izmiiciit..kaa man savulaik teica viena veclaiku godiibu saimniece-vajag laist caur pirkstinniem..,taa lai masa beigaas savellas riktiigaa kamolaa

Pats (2006-10-18 22:02)      saldais krejums, apcepti sīpoli, uzbriedināta rīvmaize..massu kārtīgi izdauza pret galdu!

taapatvien (2006-10-18 22:17)      Derēs viss augšminētais,bet galvenais -dari to ar mīlestību,un tad būs gana sulīgi un garšīgi:))

kaske (2006-10-24 12:59)      Pirms likšanas uz pannas apviļā mannā, tad kotlete neiztek taukos, bet viss sulīgums paliek tajā iekšā.

Pticka (2006-10-24 13:12)  1 2 100 g degvina uz katriem 200 g samiiciitaas galjas un neruup nekaads suliigums :)

Līdzīgi jautājumi
Oriģinālas kotletes? (15 atbildes)Kā izcept sulīgas kotletes? (43 atbildes)Zivju kotletes (16 atbildes)Neliela līdaka (14 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook Google+ uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu