Saldējuma kokteilis

Ka var pagatavot no saldejuma koteili.

Maverick_klons_Nr2 (2006-07-18 16:09)      Tavos gados nu bija laiks zināt :

Mikserī iemet pusi saldējuma, pusi sulas (vislabākais sanāk no mango, plūmju vai ķiršu sulām) un kuļ kādas 5 minūtes.

Var pieliet klāt vēl mazliet kādu liķieri, piemēram labs sanāk no mango sulas, saldējuma un Amaretto liķiera.
Saldējumu vēlams ņemt parasto, balto plombīru.

Var jau vēl visādus navarotus izdomāt, brt šis ir elementārākais.

medainiite (2006-07-18 16:12)      nju ko Maverick tev soreiz taisniiba,bet labaak nem biezsulas taa sanaak garsiigaak un sakleejums jo vairaak jo labaak:))

Nichil (2006-07-18 16:26)      saldējums(baltais plombīrs)+persiku biezsula+50mlCasino =200ml mmmmmm
Var arī Casino vietā Vana Tallin vai RMBalzāmu.

Rixija (2006-07-18 16:37)      Var pielikt arī svaigas zemenes vai gabaliņos sagrieztu banānu, var pielit jogurtu vai nedaudz iebiezināto pienu. Tas dod garšas nianses un padara biezāku

dzeg_ (2006-07-18 17:00)      tikai un vienīgi biezsula jālieto + saldējums + "kuļmašīna" un gatavs!
Protams, visādus augļus var pielikt, tikai neliec kivi...

sauljuks (2006-07-18 17:24)    1 ir pat saldējums, kuram virsū uz iepakojuma tā arī rakstīts - "kokteiļu"...

LietussargaMekletaja (2006-07-23 19:45)      nu, man jau bik piens arī prasās klāt :-)

muzike (2011-12-01 16:11)      man visvairak pie irds iet plombīra saldējums ar plūmju sulu(cido vai gutta), parasti lieku pusi uz pusi...debešķīgi :)

Spicis (2011-12-02 12:19)      Labāk iztikt bez saldējuma! Ja nu gadās no palmu eļļas, tad to vairs ārā no organisma nedabūt (skatīt resnos amerikāņus - tipiski palmu eļļas pievienošanas pārtikā upuri.). Ja nu vienīgi paši gatavojam saldējumu mājas aostākļos, bet te bīstamība ar olām... Miksējiet visu ko paši bez bīstamajiem produktiem. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu