Limbažu skābais krējums garšo pēc margarīna!

Limbažu skābais krējums garšo pēc margarīna:( Atliek vien secināt,ka arī šim krējumam klāt lej eļļu:((

kartupelis (2006-06-21 16:06)      A neperc.
Perc Cesvaines.

riks (2006-06-21 16:14)      Tiesiigs uz existenci arii secinaajums, ka margariinam liek klaat Limbažu skābo krējumu.

capparis_spinosa (2006-06-21 16:26)      Kazdangas Lutzam ir labs skābais krējums.

evelina37 (2006-06-21 20:07)      Nezinu es katru dienu gandrīz lietoju savas pilsētas krejumu un man viņš neko citu kā krejumu neatgādina.Bet tagad jau Limbažu piens ir savienots ar Rīgu un tad var būt dažādi brīnumi ceļojot no vienas pilsētas uz otru.

Spicis (2006-06-21 20:21)      Tieši tā! Ir piena produkti ar tirgus zīmi "Limbažu piens", tak ražo tepat Rīgā, Rīgas piena kombinātā un arvien plašāk izmanto "eiropas" receptes: cietinātāji, emulgatori, stabilizētāji, garšas pastiprinātāji, augu valsts tauki... Tā ir pārtikas rītdiena; pretīgi...

Vientulaisvilks (2011-11-15 22:23)    1 No krievu laikiem--- Atnāk uz veikalu alumīnija kannas ar krējumu, klāt ziimīte-- Ņura, bolse smetanu nerazbavljai, ja uze razbavila!! Zina.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu