Kāpēc visi pudeļu ali ir gāzēti?

Atceros, ka padomju laikos gāzēja limonādes, bet ne alu. Vai, varbūt, kļūdos? Mūsu senči tak arī negāzēja alu, ko taisīja. Kas izdomājis, ka viss alus ir jāgāzē un tad tas ir garšīgāks? Varbūt, kāds var ieteikt kādu pudeļu alus šķirni, kas tomēr nav gāzēta? Man nav laimējies tādu atrast

JurisK  1   AivarN - nosauc Latvijaa nopeerkamas alus shkjirnes, kuras razhotas no mistiska alus koncentraata ar pievienotu leeto(?) spirtu un tehnisko CO2! Zelta zinjas konkurentiem, jo konkurence alus tirguu ir taada, ka pat peedeejais muljkjis diez vai ietu tirgot alus krutkas! Nu, ja tie tie kjirzakveidiigie, tad jau nu gan, tie maitas to vien domaa, kaa cilveeku dzimumu nobendeet!:D

AivarsN    2 Aldaris jau pirmais atteicās no tradicionālās alus ražošanas tehnoloģijas. Pēc tam citi sekoja viņa piemēram. Konkurence ir liela,bet dabīgā alus ražošana ir dārgs un darbietilpīgs process. Tāpēc ne jau tikai alus ražošanā, izmanto visdažādākās krāpšanas metodes. Vai tad desas šodien kāds ražo tikai no gaļas,vai tomātu mērci tikai no tomātiem? Jeb kurā pārtikas produktā kāda daļa tiek aizstāta ar kaut ko lētāku,vai vispār sintētisku. Vai pastāv kādi valsts standarti,vai ierobežojumi atkāpei no tradicionālās tehnoloģijas? Kalorijas prasa norādīt,bet veselībai kaitīgu ķīmisku savienojumu pievienošanu,sen vairs neviens nekontrolē. Vai Laima, Latvijas balzams ražo tik pat kvalitatīvus produktus kā agrāk? Tāpēc jau pat galīgie dzērāji vairs negrib pirkt Latvijā ražoto šņabi,vai brendiju. Godīgi ražotāji neiztur konkurenci ar blēžiem,vieglas peļņas tīkotājiem. Tāpēc tirgū preču kvalitāte samazinās. Sen vairs nedzeru alu,jo zinu kā to gatavo. Šobrīd tas varētu būt viskaitīgākais alkoholiskais dzēriens.

mezmalis      Es kā nedzērājs neitrāli lasu šo tēmu un tā arī nespēju saprast par ko te tāds cepiens!
Pieņemu ,ka gāzē ,lai krūtis ātrāk augtu un dzimums mainītos...

Rietumos tak visos iepazīšanās šovos , galvenā sastāvdaļa attiecību veidošanā ir glāzīte rokā ,tur tak skaidrā vispār neviens neparakstās uz attiecībām! Tādēļ tur visi dalībnieki uzvedas kā nervozas bābas!
Alu arī noteikti tik pat daudz lieto...

-Tauta , skaidrā skats uz dzīvi ir skaistāks!
Nav ko tos sušļus pumpēt , dzīvosiet ilgāk!

Tessa  2 1 Aivars ar savam kanjepem galiigi aizrunajas. marihuana, redz, vinjam nav kaitiiga (to mes pamaniijam), bet alus ir.
normaljno ta, ne?

Tinte    1 Brūvē pats un dzer bez gāzes.

AivarsN  2   https://youtu.be/hwNdF6xsieQ Šādu materiālu ir simtiem. Bet atrodiet man kaut vienu zinātniski pamatotu pierādījumu marihuānas kaitīgumam. Toties ir ļoti daudz pierādījumu tās dziednieciskajām īpašībām. Legalizācija būtu smags trieciens farmācijas biznesam. Savukārt smadzeņu darbības uzlabošana,atbrīvojot uztveri un domāšanu no speciāli radītiem traucējumiem, varētu izjaukt parazītu plānus,padarīt cilvēkus par aprobežotiem,primitīviem,viegli vadāmiem radījumiem,kurus kā aitu baru var viegli kontrolēt. Paskatieties uz alkoholiķiem. Cik daudz cilvēcības viņos vēl saglabājies? Tādu tautu perspektīvā grib redzēt valdošā elite,nevis gudras,patstāvīgas,radošas būtnes, kādiem vajadzētu būt cilvēkiem. Tāpēc arī alkohols ne tikai ir atļauts,bet to vēl popularizē, sevišķi jau jauniešu,kā mērķauditorijas vidū.

Bazhix    3 Chris1986 jautājuma autora komentārs0 0 JurisK, bet tu nejūtu atšķirību gāzētības ziņā, ja paņem kafejužņikā alu no muciņas un pēc tam to pašu šķirni veikalā pudelē nopērc? Nē, nu, var jau būt, ka man uz vecumu daudz kas rādās un tev ir taisnība, ka pudelēs speciāli negāzē ar Co2
--------------------
Pamēģini to pudeļu alu izliet kausā pirms dzeršanas ;)
Būtu es azartiskāks, būtu gatavs saderēt, ka atnesot 2 kausus, kur vienā ir ieliets alus no krāna, bet otrā - no pudeles, Tu neatšķirtu, kurš ir kurš (ok, var veikties un 1x uzminēt, bet regulāri - nekad) :) Un, it īpaši, tas attiecas uz visādiem mežpils, tērvetes, užavas utmldz. aliem :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu