Kā lietot alkoholu "saprāta robežās" ?

Nav taču vairs noslēpums, ka alkohols cilvēka organismā iedarbojas kā inde un reibonis iestājas organisma saindēšanās rezultātā.... tad kā var lietot indi SAPRĀTA robežās... Saprotu ka lietot indi ir neprāts. Nelielās devās žurku inde Arsēns arī vispirms radīs reiboni....Saprāta robežās, tas būtu - nesaprotot, ko dara. Vai tiešām saprotot ? Vai varbūt cilvēka saprātam nav noteiktu robežu ? Tāpēc jau tiek izgudrotas arvien jaunas narkotikas, lai kādam "saprāta robežās" radītu eiforiju. Tikai šis "saprāts" ar katru reizi tiek atņemts un rodas atkarība ( neskatoties uz saprātu) no šīs indes .... līdz neprātam. Prozit !

krumuzagis      kārtīgi jāpiedzerās, kad atmostas vēl pāli, tad ir štruntīgi un visu laiku pie sevis bubina: "ui es vairs nedzeršu", pieredze nāk ar gadiem.

xxx3x      Māksliniekiem labāk nelietot,viņi mēru nezin un tādēļ nodzeras un visu nodzer,tad jālūdz faniem un līdzcilvēkiem ziedot veselības glābšanai.Citam izdodas dzīvot tālāk,citiem palīdz tikai koka mētelītis...

VECA_PIEPE    2 alkohola lietošana "saprāta robežās" ?

Cik daudz izdzersi, tik lielā mērā saprātu ierobežosi!

Vaukskis      Aizstājot alkoholisko ar mazpamazām arvien populārāku kļūstošo bezalkoholisko izstrādājumu un tāpat skaitīsies saprātam, ka dzer, piemēram, alu (piemēram, "Baltika"), šampanieti (piem., "Rīgas"), karsto vīna dzērienu (tādu gada nogalē esmu pircis) karstvīna vietā, tikai neapreibsi !

Vaukskis      Atvainojiet, ka kļūdījos. "Karsto vīna dzērienu" vietā domāju "ruma un rozīņu garšas dzērienu" ("Rochester"), kas- saskaņā ar lietošanas pamācību- pasniedzams vīna glāzē uzsildīts (neuzvārot) kā punšs un ir piemērots vegāniem

pingvins99      Edgars Liepiņš šo jautājumu izskaidroja pirms gadiem trīsdesmit.....10 grami šņabja uz dzīvsvara kg.Neturi?...pats vainīgs,vai jāmaina aknas u.c. rezerves daļas.

leons13      Šeit nav receptes,katrs organisms uz grādīgo reaģē savādāk un arī smadzenes katram ir savas,tā kā katram jādomā pašam,arī par dzērāju var kļūt katrs.

Sienazutrenkataja      Gabro nejautāja ..viņam ir viedoklis - to viņš izteica...un varētu tam arī piekrist:)

leons13      AR ŠITĀDU MORĀLI VARAM AIZDOMĀTIES LĪDZ BALTĀM PELĪTĒM.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu