Palikusi vēl iemarinēta šašlika gaļa.

Lūdzu padomu. Kā labāk mājās virtuvē izcept svētkos neapēstu cūkgaļas šašliku?

Turmas      Elementāri-ar augļiem (jā ar augļiem, nevis ar dārzeņiem) sacep uz pannas un būs ok. :)

jauks_preteklis      Vai traks labu mantu mest ārā!
Kaut kā cepeškrāsnī varēja cept. Sīkāk nemācēšu paskaidrot.

neceri3      Sacep un zupā iekšā!..ļoti laba un garšīga sanāk PĒCSVĒTKU ZUPA!:)

Hummel      Uzdur uz pārtikas kociņiem un grilla režīmā uz restēm cepeškrāsnī.

juhans      Saldētavā. Gan jau kaut kad vēlāk dārzā uzcepsi

inito4ka      .....ja cepeškrāsnī nav grilla funkcijas,tad uz parastas pannas,kurā ieklāts cepampapīrs!!!
Ja nav papīra tad follija. Bet uz papīra labāk sanāk.
Protams bez eļām.

Paula6    1 Uz cepeškrāsns pannas saliec sagrieztus cukini, papriku, sīpolus, selerijas kātus un pamīšus šašlika gaļas gabaliņus..pacep 15-20 min, tad apmaisi, pieliec garšvielas un zaļumus (dilles, pētersiļus un lociņus) un atkal cep 15 min..viss gatavs. Labu apetīti!

JurisK      Ja veikalaa pirkts gatavs - met tik aaraa, nebendee kunjgji! Bet taa - shashliks vislabaakais jebkuraa gadiijumaa sanaak kraasnii, tik nobeigumaa ir jeega paduumot ugunii.

JurisK      Piemineetais gulashs - nevis gulashu, bet iisto ungaaru gulashzupu uztaisi - buus ideaali, tik riktiigi daudz tomaatus saliec klaat!

slaida  1   es izmestu

Freja4      Zeme atveries... :D ko darīt ar gaļu? Vai nu saldētavā vai cepeškrāsnī ar kartupelīšiem utt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu