Rūgts vīns.

Vakar attaisīju vīna pudeli un vīns izrādījās ar rūgtu pēcgaršu. Izdzēru 1/2 glāzi un sapratu, ka tā nav jābūt. Vai ir iespējams vīnu izlietot, kulinārijā, piemēram, vai jābeidz žmiegties un jālej laukā. :)

bosmens (2013-09-08 10:53)      pacienā draugus

Turmas (2013-09-08 11:35)      Par vīniem WWW.mājasvīns.lv

tio_de_La_Plata (2013-09-08 11:37)      destilē

GenaCom (2013-09-08 12:36)      Dzer alu!
Jo dzērot alu,palielinās krūšu apjoms ! :)

jollyroger (2013-09-08 19:01)      izdzīt kandžu

Zeltiite (2013-09-08 21:12)      Vīnu var vienkārši pievienot šmorējamai gaļai.... Piemēram, cūkas filejai. Apcep, uzlej vīnu, un šmorē.... Pa starpām uzber zaļās garšvielas.

Ingemaars (2013-09-09 00:49)      Nu, nu... Skābu kāpostu zupai arī var pieliet. Vai soļankai :)

VIKTORS53 (2013-09-10 14:01)    1 Kāpēc sadomājies,ka vīna pudelē būs vīns?Rūgtums parasti no sēra,vai nu trauks sērots,varbūt produkti augšanas laikā...Neceri,ka pielejot gaļai rūgtums pazudīs,būs otrādi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu