Ingvera tējas receptes

nācija varētu padalīties ar personīgām ingvertējas receptēm?

ingryda (2013-02-15 19:09)      Dazjas ingvera skjeeliites, ceturtdalja laima, eedamkarote medus. Aplej ar karstu uudeni, atstaaj dazjas minuutes ievilkties. Izkjeksee aaraa ingveru- gatavs!

stardust (2013-02-15 19:19)      Daudz vairāk ingvera par dažām šķēlītēm [nu cik pašam ar stipruma panesamību], puscitrona vai vesela citrona sulu [atkal pēc gaumes], pārlej ar verdošu ūdeni, pavisam karstā medu nav labi likt . Tas viss uz lielo krūzi.

Nilija (2013-02-15 19:20)      ingvers...piparmetra....citrons....medus....dzervenes....loti garsigi!

stardust (2013-02-15 19:27)    1 P.S. un ingvers ir viss izēdams, nevis izķeksējams ārā, īpaši, ja ārstējies.

violeta (2013-02-15 20:17)      Ingvers jārīvē,mazāk patērējas.Parejais kaa citās receptēs.

tiu (2013-02-15 20:17)      Ingveru var apliet vairākas reizes.
Citrons šķēle un medus. bet ingvera šķēles vairāk, tā lai kož.

sinilga32 (2013-02-15 20:22)      Krietna smalki sashkjeeleeta ingvera deva (apm. 3 - 5cm saknes), divi - triis apm. 2cm gabalos sagriezti citronzaales stiebri; paarleju ar 1l verdoshu uudens, kad padzisis, pielieku paaris shkjeeles laima.
Citronzaales vietaa var likt piparmeetru lapas un laima vietaa - citronu.
Lietoju bez medus un bez cukura.

Domino6 (2013-02-15 20:48)      Sagriezts ingvers šķēlītēs, lauru lapa, smaržīgie pipari, krustnagliņas, kanēļa miziņa. Pavāra ~ 5 min, nedaudz padzisušam pievieno citrona šķēli. Ja vēlme pēc salduma, tad cukurs. Medus labās īpašības zūd virs 50 C. Lai labi garšo un atgriežas veselība!

esesmu (2013-02-15 21:10)      Man vislabāk garšo dzēriens,kur smalki sagrieztam ingveram uzliets karsts ūdens+iebērtas sasaldētas ogas(meža zemenes,ķirši,mellenes)..Labu garšu papildina vasaras smarža.. :)

Espacs (2013-02-15 21:11)      ingvers rīvēc, laims šķēle, kanēlis stanga, saldumam mec, ja grib + piparminc

Eneile (2013-02-15 23:38)      Man ir slinkais variants, kas stāv ledusskapī. Parasti sataisu burciņu ar sarīvētu vai ļoti smalki sagrieztu ingveru, citrona sulu un medu. Un pie vajadzības izķeksēju ārā no ledusskapja un ielieku pāris karotītes krūzītē, ko apliet ar ūdeni (aukstu vai karstu, atkarībā no vēlmēm).

JurisK (2013-02-16 07:47)      Uz kruuziiti 2 teejkarotes teejas(gun powder piemeeraam), apm. 2cm sashkjeeleetas ingversaknes, var pielikt cukuru vai medu. Ljoti izdeviigi - veel paaris reizes var karstu uudeni pieshaut!:)

elsa (2013-02-16 09:52)      Ķķinīzeru kulinārijas grāmatā ir vislabākā recepte, kuru izmantoju arī es. Sarīvē 5 cm garu ingvera saknes gabaliņu un 10 min. bāra 1L ūdens. Tad lej krūzē, klāt citronu, pēc brīža medu un tad dzer.
A zināji, ka ingvers vistas buljonā garšo fantastiski?:)

abols23 (2015-07-18 14:18)      Es lieku ingveru arī pie kafijas un mazu šķipsnu sāls.Tā dzer Marokā.

Loreta777 (2015-07-19 20:10)      Ingvars, krustnagliņas, kardamons , pipari, kanēļa strazdiņa-to visu pavāra 10-15min, tad lej krūzē un pievieno cik vēlas citronu sulu, medu vai cukuru:-)-deguns būs vaļā elpošanai , kuņģīts arī priecāsies un galva noskaidrosies:-) plus vēl sārtāki vaigi un vēlme pēc sex:-) bonne appetit

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu