Kā izcept sulīgas kotletes?

Lūdzu, vai padalīsieties ar maziņu, sulīgu kotletīšu recepti??? Esmu tādas ēdusi jaunībā, bet tas puisis savu noslēpumu neatklāja... :( ...Esmu visādi izmēģinājusi, bet man nepatīk tie piedegumi uz pannas...

edmunds  2   sipoli, meerceeta baltmaize, izmeerceets iepakojumu kartons, galja.

kaadacita    1 Ūdeni pielej kotlešu masai un izmīci ar rokām kārtīgi. Nu ļoti kārtīgi.
Tik neaizmirsti sīpolus un ķiplokus pielikt.
To ūdeni var kopā ar mērcētu baltmaizi pielikt.
Būs OK!

Silver    1 Lieta, kas ir svarīga, bet ko bieži piemirst - kotlešu masa jāmaisa ar rokām, nevis ar karoti vai virtuves kombainu

Tessa    1 pirmkart,tikai uz chuguna pannas sanak iistas kotletes.
un katrai saimniecei tas bus citadakas.
galja japerk tirgu,lai tava acu prieksha samalj-cukgalja kopa ar liellopu.
kartiigi jasaspiezh siipolus un kjiplokus.olas jaliek atkariiba no ta,cik lielu porciju tu taisi.ja triis cilveki,sanak viena ola))sali,piparus kartiigi.
maizi jamerce piena.es lieku klat ellju un trekno krejumu-pa lielai karotei.var arii majonezi-nedaudz.
citreiz pasniedzu no pannas,citreiz pasauteju.klat-kartupelju biezputra,uzkulta ar sviestu un siltu pienu.un skabos kapostinjus ar siipoliem un krejumu.viss.

nepamella    2 Jā,ūdens piedod sulīgumu,.. un ne vairāk,kā vienu olu uz 1.kg. gaļas, tad nesavilks cietas..:)

kudala    2 pirmkārt jāņem laba gaļa, sīpolus var nelikt, man , personīgi, no tiem kuņģi dedzina, lai būtu sulīgākas var pieliet ļoti nedaudz šņabja, ja ir liesa gaļa, tad gatavai, ļoti labi izmīcītai masai, pieliek klāt sakapātu sasalušu sviestu, cepot sviests lēnām kusīs un paliks kotletē, jācep uz mērenas uguns, lai nepiedeg un labi izcepas. Meža cūkas kotletes vēl kārtīgi izsautēt cepeškrāsnī, lai nesaslimtu ar trihnellām.

chentaluluu    1 Jā, olas nevajadzētu likt daudz. Es lieku klāt krējumu, citreiz uzbriedinātu mannu nedaudz, tas padara kotletes sulīgas. Cept tikai uz karstas pannas, lai veidojas garoziņa un neiztvaiko sulīgums, nesadedzināt.

bitite27      Man patīk pievienot samaltus, nevārītus kartupeļus-1/4 daļu.

avanti13      Ja negrib lai piedeg, tad nedaudz apcep un liek katliņā sutināties, kamēr gatavas...

selva      Un......PANNA!Laba panna!:)

black_swan    1 uudens vietaa lieku pienu, paareejais kaa mineeja citi "shefpavaari". Miilestiibu, miilestiibu vajag piebeert! O´pashu galveno gandriiz aizmirsu!

Vucis  2   Dažreiz pielieku arī rīvētu sieru. Ir garšīgi.

Deisa      Man garšo, kad ir kraukšķīga groziņa kotletēm, bet ja tā nepatīk, tad mazlietiņ tik uz pannas apcep, tad "pīlē" iekšā ar visu jumtiņu un liec cepeškrāsnī. Tad sanāk sulīgas, uz mēles kūstošas.

Skaidrite_Leeninna      Kotlešu mīklai (jau iepriekš minētie komponenti) pirms cepšanas ir kādas pāris stundas jāpastāv, lai uzbriest (no pielietā ūdens) un garšas savelkas.

fokapirmais      Gaļa , mērcēta baltmaize (var tā pavairāk), sīpoli,olas, skābs krējums, sāls pipari. Mīca ar rokām.Veidojot kotletes formu ,rokas slapināt augstā ūdenī un likt uzkarsētā , ieeļļotā pannā cepties.

Eneile    1 Lai kotletes sanāktu labas, ļoti svarīga ir gaļa. Vienādi cepot man personīgi katru reizi tomēr sanāk nedaudz savādāk. Man kotletes ir totāla laimes spēle.

Deisa      Iesaku izmeklēt to cepēju, kura kotletes tik ļoti garšoja. Varbūt viņam ne tikai kotletes unikālas sanāk, bet arī viss cits, jo kā vienreizēja piedeva ir paša pavāra pievienotā vērtība. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu