Majonēzes gatavošana

kā gatavo majonēzi?
putoju olas dzeltenumus ar eļļu un citronu sulu, sanāca nevis majonēze, bet nu nezinu, pat kā to nosaukt, garša ir uz to pusi, bet konsistence pašķidra, vai to var kaut kā saglābt vai labāk liet ārā un nemocīties?:)

JurisK      Pievieno origjinaalo burcinju majoneezi - buus tev pusnaturaals produkts ilgaakam laikam!:)

mala1    1 tās sastāvdaļas jāpievieno pakāpeniski,, putojot,,ja gadījumā sajauci visu uzreiz

hashashiin  1   Droši vien proporcijas nav īstās. Būs vien jāliek klāt vēl ola vai kartupeļu milti, bet pirms tam http://en.wikipedia.org/wiki/Mayonnaise .. varbūt kaut kādās receptes.lv arī ir par šo aprakstīts. Lai izdodas!

mymra    1 Ellju bij jaapievieno pa pilieniem, visu laiku putojot, tad sanaak laba konsistence. Meegjini veel pievienot ellju, kuljot, varbuut kas izdodas.

Dinozaurs1971      Visas sastāvdaļas, izņemot eļļu, liek virtuves kombainā un iedarbina to. Caur piltuvi lēni pievieno eļļu. Ja vēlies majonēzi padarīt nedaudz šķidrāku, beigās var pievienot nedaudz ūdens.

babyjag      jaa, svarigi to ellju pievienot lenam.. tag jau laikam vairs neko.

Spicis      Labākā eļļa būs saulespuķu (rafinēta), neaizmirsti sinepes, sāli un cukuru!

selva37_1972      Man arī šķiet, ka pietrūkst sinepes... 2011-05-09

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu