Pupiņu zupa

Padalieties savā pieredzē, kā jūs vārat pupiņu zupu? - vai pupiņas novārat iepriekš, vai uzreiz visu kopā zupas katlā?

niica      Es arī nomērcēju un vāru kopā ar gaļu.
Pupinas vienalga kuras.
Veel pupiņu zupai labi ja sanāk no kupinaata kaulina
2010-01-08

fernfahrer      pupiņas ūdenī vislabāk izmērcēju, lai dienu jeb nakti pastāv. nonāk krāsa un arī uzbriest, līdz ar to, nav tās trakās vēdera pūšanās un arī ātrāk izvārās. Vispirms katlā vāru žāvētus mugurkauliņus vai ribiņas, nosmeļu putas, tad pieberu rupjos putraimus un loģiski, ka sīpols, sagriezts kvadrātiņos burkāns (diezgan daudz) un garšvielas *reizēm pieberu apetītes garšvielu, kura arī būtībā ir uz sīpolu, paprikas un citu garšvielu bāzes, bet nav kā garšviela, bet skaitās kā garšas pastiprinātājs. Guten Apetit! :) 2012-08-25

edmunds1969      Uzvaara ribinjas. Kad ribas gatavs, piemet klaat sauju sagrieztus kartupeljus un pieber kaartiigi noskalotas sviesta pupinjas no bundzas (peec izveeles: baltaas, dzeltenees, raibaas, bruunaas, sarkanaas, melnaas... - lielveikalos plasha izveele). Kad kartupelji gatavi, arii pupinjas buus sasilushas liidz kopejais temperatuurai un zupu var eest. Labu apetiiti.

Jaa, un kopaa ar galju vaara siipolu - nomizotu, veselu, apalju (nesagrieztu). Kad galja gatava, to siipolu izkeksee un izmet laukaa - garsha buus super, bet to glumekli eest nevajadzees.
2012-08-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu