Kā gatavot un glabāt smiltsērkšķu sulu?

Padalaties, lūdzu, pieredzē: kā vislabāk pagatavot un uzglabāt smiltsērkšķu sulu?
Jautā agraa_zemene 2007-08-28 22:06

zemene888 (2007-08-29 11:19)  1   es vinjus nolasu, lielaa katlaa savaaru, tad izberzhu caur sietu, kas ir ljoti viegli un aatri, un taa tiek vairaak visaadu labumu. tad sulu leju kaltaa uzkarseeju veelreiz, var beert klaat cukuru, var nebeert, tad leju karstu burkaas ar kondzerveejamiem vaakiem, kuri ir jaaizgriezh, un tad vinja staav. citi ogas iztvaicee caur tvaiceejamo katlu, tas ir aatraak. citi liek maisinjos un sasaldee.

Laasmainaa (2007-08-29 14:21)    2 Laikam jau saldēšana būtu vislabākā uzglabāšanas metode- nezūd vitamīni, kas karsējot tomēr...

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook Google+ uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu